Ei va fac sa fiti in toane bune sau proaste, va controleaza nivelul de stres, dar si memoria. Hormonii din organism au o influenta fantastica asupra comportamentului uman. Sunt mesageri chimici, care guverneaza legea atractiei intr-un cuplu, sunt responsabili cu buna ori proasta dispozitie, cu aparitia senzatiei de foame, cu nivelul de stres din organism si chiar cu memoria. Medici endocrinologi va arata care sunt principalii hormoni din organism, care este rolul lor, dar si ultimele noutati despre acestia, scrie EvZ.
O autoritate britanica ce monitorizeaza abuzul de droguri ar putea recomanda guvernului din Marea Britanie sa treaca ecstasy-ul din clasa de droguri A in clasa de droguri B. Consumul de ecstasy nu este mai periculos decat calaritul, au declarat reprezentanti ai consiliului (Advisory Council on the Misuse of Drugs/ ACMD), scrie Gandul.
Cremele antirid nu sunt atat de eficiente precum in reclame. Specialistii dermatologi spun ca aceste produse cosmetice nu „sterg” ridurile asa cum ne promit, ci doar actioneaza ca un burete plin cu apa si, in situatiile fericite, efectul lor dureaza o zi. „Este foarte putin probabil ca aceste creme antirid sa stearga ridurile. Ridurile adanci, profunde nu se pot «umple» cu astfel de creme. In cazul acestor persoane, solutia ar fi injectarea cu botox sau acid hialuronic”, sustine dr. Carmen-Madeleine Curea, medic primar dermatovenerolog, in cadrul Spitalului Clinic Colentina, scrie Gandul.
Conform Daily Mail, caldura corporala va fi cea care va face posibila functionarea unui dispozitiv tv din lentilele de contact, pe care specialistii il prevad in cel mult 10 ani. De asemenea, telecomenzile vor fi date uitarii, comutarea canalelor realizandu-se cu ajutorul comenzilor vocale. O reprezentanta a Laboratorului Viitorului din Marea Britanie sustine ca exista deja tehnologia necesara unei astfel de re