Puteti face un blat de tort obisnuit (din 9 oua, 9 linguri de faina, 9 linguri de zahar, 4 linguri nuca macinata, 6 linguri de ulei, vanilie, un praf de copt), dar e bun si blatul cumparat din comert ca sa taiati din ele cu forma de parjitura niste inimioare.
Pentru sos topiti 200g caramele de lapte(la microunde) amestecati pe soba apoi cu o lingura de unt si vreo 3 linguri de lapte pana se face un sos. Pentru crema alba se freaca 3 galbenusuri, 5 linguri de zahar, 2 linguri de budinca de vanilie, 60ml de lapte si in bain marie se face o crema, apoi se lasa la racit si adaugam 100g de unt frecat cu mixerul ca sa devina cremos. Inimioarele insiropate cu esenta de rom se ung cu crema caramel, apoi cu crema alba si se fac tortulete din cate trei. Si inca nu e gata: pentru glazura se amesteca ( nu pe foc!!) 150g ciocolata cu 50ml smantana fierbinte si doua linguri de unt, apoi se toarna peste inimioare, se niveleaza si se tin la frigider pana se intareste ciocolata.
Puteti face un blat de tort obisnuit (din 9 oua, 9 linguri de faina, 9 linguri de zahar, 4 linguri nuca macinata, 6 linguri de ulei, vanilie, un praf de copt), dar e bun si blatul cumparat din comert ca sa taiati din ele cu forma de parjitura niste inimioare.
Pentru sos topiti 200g caramele de lapte(la microunde) amestecati pe soba apoi cu o lingura de unt si vreo 3 linguri de lapte pana se face un sos. Pentru crema alba se freaca 3 galbenusuri, 5 linguri de zahar, 2 linguri de budinca de vanilie, 60ml de lapte si in bain marie se face o crema, apoi se lasa la racit si adaugam 100g de unt frecat cu mixerul ca sa devina cremos. Inimioarele insiropate cu esenta de rom se ung cu crema caramel, apoi cu crema alba si se fac tortulete din cate trei. Si inca nu e gata: pentru glazura se amesteca ( nu pe foc!!) 150g ciocolata cu 50ml smantana fierbinte si doua linguri de unt, apoi se toarna peste