Ingrediente: 2 cartofi, 250g lapte, 2 linguri faina, patrunjel tocat marunt, curry, 100g de iaurt, suc de lamaie.
Mod de preparare:
Se pun cartofii la copt in coaja si apoi se trece la prepararea sosului de iaurt. Se combina intr-un bol iaurtul cu patrunjel maruntit si cu sucul de lamaie si se pune amestecul la frigider cca 30-40 de minute. Se scot cartofii din cuptor si se inlatura coaja. Se piseaza cartofii intr-un bol adaugandu-se laptele, putin curry, patrunjel tocat, sare si faina. Se amesteca se fac chiftele, rotunduri mici, si se pun la prajit in ulei. Dupa ce se rumenesc bine pe ambele parti se adauga peste sosul de iaurt. Este o mancare perfecta pentru vegetarieni
Ingrediente: 2 cartofi, 250g lapte, 2 linguri faina, patrunjel tocat marunt, curry, 100g de iaurt, suc de lamaie.
Mod de preparare:
Se pun cartofii la copt in coaja si apoi se trece la prepararea sosului de iaurt. Se combina intr-un bol iaurtul cu patrunjel maruntit si cu sucul de lamaie si se pune amestecul la frigider cca 30-40 de minute. Se scot cartofii din cuptor si se inlatura coaja. Se piseaza cartofii intr-un bol adaugandu-se laptele, putin curry, patrunjel tocat, sare si faina. Se amesteca se fac chiftele, rotunduri mici, si se pun la prajit in ulei. Dupa ce se rumenesc bine pe ambele parti se adauga peste sosul de iaurt. Este o mancare perfecta pentru vegetarieni