Ingrediente
150g lapte, 200 g frisca, 100g zahar, 300g de caise, capsuni, kiwi, portocale, sau orice fructe congelate, dupa preferinta, 1 lingura de zeama de lamaie
Mod de preparare
Fructele zdrobite presarate cu zahar se stropesc cu zeama de lamaie, se amesteca bine, apoi se adauga laptele, se amesteca din nou, se adauga frisca batuta spuma amestecand usor si se pune la congelat.
Varianta II
2 cutii iaurt natural se amesteca cu frisca, zaharul si fructele zdrobite, dupa care se pun la congelat.
Ingrediente
150g lapte, 200 g frisca, 100g zahar, 300g de caise, capsuni, kiwi, portocale, sau orice fructe congelate, dupa preferinta, 1 lingura de zeama de lamaie
Mod de preparare
Fructele zdrobite presarate cu zahar se stropesc cu zeama de lamaie, se amesteca bine, apoi se adauga laptele, se amesteca din nou, se adauga frisca batuta spuma amestecand usor si se pune la congelat.
Varianta II
2 cutii iaurt natural se amesteca cu frisca, zaharul si fructele zdrobite, dupa care se pun la congelat.