Maestru in arta culinara, Ing. N. Nejloveanu lanseaza in aceste zile pe piata constanteana, trei game noi de produse naturale, executate in bucataria restaurantului "La Protap", dupa retete realizate in colaborare cu CEPROC - Paris prin intermediul unui specialist, profesor-maestru in arta culinara, Vicente Perre.
Comunicat » Vezi document Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu
Maestru in arta culinara, Ing. N. Nejloveanu lanseaza in aceste zile pe piata constanteana, trei game noi de produse naturale, executate in bucataria restaurantului "La Protap", dupa retete realizate in colaborare cu CEPROC - Paris prin intermediul unui specialist, profesor-maestru in arta culinara, Vicente Perre.
Comunicat » Vezi document Comentarii (0) Scrie comentariu (va rugam aveti rabdare pana acesta va fi moderat)
Nume
Comentariumicsoreaza | mareste
Am citit si accept Regulile pentru postarea comentariilor.
Adauga comentariu
Va rugam activati JavaScript pentru a posta un comentariu