În urmă cu 10 ani, o dependinţă a turnului de paraşutism din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, a fost fost transformată în sală de forţă. Spaţiul insuficient pentru vestiarele paraşutiştilor a devenit între timp cel mai prolific club de culturism din România. Antrenorul Emerit Dan Enuţă (48 ani) este cel care a făcut acest lucru posibil.Destinaţia sălii, ascunsă printre copaci şi gârbovită de trecerea anilor, poate fi ghicită doar dac În urmă cu 10 ani, o dependinţă a turnului de paraşutism din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, a fost fost transformată în sală de forţă. Spaţiul insuficient pentru vestiarele paraşutiştilor a devenit între timp cel mai prolific club de culturism din România. Antrenorul Emerit Dan Enuţă (48 ani) este cel care a făcut acest lucru posibil.Destinaţia sălii, ascunsă printre copaci şi gârbovită de trecerea anilor, poate fi ghicită doar dac
În urmă cu 10 ani, o dependinţă a turnului de paraşutism din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”, a fost fost transformată în sală de forţă. Spaţiul insuficient pentru vestiarele paraşutiştilor a devenit între timp cel mai prolific club de culturism din România. Antrenorul Emerit Dan Enuţă (48 ani) este cel care a făcut acest lucru posibil.
Destinaţia sălii, ascunsă printre copaci şi gârbovită de trecerea anilor, poate fi ghicită doar dacă urmăreşti persoanele care intră şi ies din ea. Tineri cu umeri imenşi, păşesc pe micuţa alee ce duce spre sală. Merg agale, deschid uşa care scârţâie din toate balamalele şi se schimbă în vestiarul cât o celulă de penitenciar, trei metri pe doi. Apoi se pun pe treabă, icnind sub greutatea halterelor.
Întrebaţi de ce aleg aparatele vechi şi spaţiul minuscul, în schimbul unei săli ultramoderne, sportivii răspund la unison: “Pentru dom’ profesor”. Profesorul este Dan Enuţă, unul dintre puţinii antrenori de culturism din România.