Inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mureş au anunţat că după verificarea respectării condiţiilor de comercializare şi etichetare a alimentelor vândute în unităţile de comercializare şi alimentaţie publică din mediul rural, în 95% din cazuri au fost semnalate probleme. Au fost controlaţi 60, doar trei dintre aceştia fiind găsiţi în ordine. Au fost descoperite clementine şi roşii alterate, pastă de mici şi aripioare de pui cu ambalaje degradate, culoare modificată, guşă, slănină, tobă, cârnaţi, cremvurşti, piept de pui, dulciuri, brânză cu data-limită de consum depăşită. Din cei 37 operatori economici din unităţile de alimentaţie publică din mediul rural s-au constatat abateri la 32 (86%) în privinţa oferirii spre consum a unor alimente expirate, neafişarea preţurilor la băuturile alcoolice într-un mod vizibil şi uşor de citit, neasigurarea ventilaţiei.
Inspectorii Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mureş au anunţat că după verificarea respectării condiţiilor de comercializare şi etichetare a alimentelor vândute în unităţile de comercializare şi alimentaţie publică din mediul rural, în 95% din cazuri au fost semnalate probleme. Au fost controlaţi 60, doar trei dintre aceştia fiind găsiţi în ordine. Au fost descoperite clementine şi roşii alterate, pastă de mici şi aripioare de pui cu ambalaje degradate, culoare modificată, guşă, slănină, tobă, cârnaţi, cremvurşti, piept de pui, dulciuri, brânză cu data-limită de consum depăşită. Din cei 37 operatori economici din unităţile de alimentaţie publică din mediul rural s-au constatat abateri la 32 (86%) în privinţa oferirii spre consum a unor alimente expirate, neafişarea preţurilor la băuturile alcoolice într-un mod vizibil şi uşor de citit, neasigurarea ventilaţiei.