Ana Claudia Crişan Calabria face accesorii comestibile pentru americanii din New York, SUA. O româncă de doar 28 de ani a reuşit să îşi clădească un renume în comunitatea de artişti din statul New York, SUA, dar i-a uimit şi pe creatorii de modă cu operele ei originale, făcute din zahăr. Ana Claudia Crişan Calabria e originară din judeţul Arad şi a decis, în urmă cu 9 ani, să părăsească ţara pentru a putea studia la cele mai înalte şcoli din Ana Claudia Crişan Calabria face accesorii comestibile pentru americanii din New York, SUA. O româncă de doar 28 de ani a reuşit să îşi clădească un renume în comunitatea de artişti din statul New York, SUA, dar i-a uimit şi pe creatorii de modă cu operele ei originale, făcute din zahăr. Ana Claudia Crişan Calabria e originară din judeţul Arad şi a decis, în urmă cu 9 ani, să părăsească ţara pentru a putea studia la cele mai înalte şcoli din
Ana Claudia Crişan Calabria face accesorii comestibile pentru americanii din New York, SUA.
O româncă de doar 28 de ani a reuşit să îşi clădească un renume în comunitatea de artişti din statul New York, SUA, dar i-a uimit şi pe creatorii de modă cu operele ei originale, făcute din zahăr. Ana Claudia Crişan Calabria e originară din judeţul Arad şi a decis, în urmă cu 9 ani, să părăsească ţara pentru a putea studia la cele mai înalte şcoli din lume şi a-şi urma visul.
Ana Claudia Crişan Calabria este româncă şi locuieşte în prezent alături de soţul ei în localitatea Albany, din statul american New York. În anul 2000, ea a părăsit ţara şi a urmat cursurile Universităţii de Arte din Philadelphia, SUA, apoi a făcut masteratul la Colegiul Regal de Artă, din Londra, Marea Britanie. “Ritmul de lucru nebun şi proiectele de mare importanţă care ne-au fost date la colegiu, mi-au prins bine mai târziu. Acestea m-au ajutat să reuşesc în ceea ce fac astăzi cu zahărul şi marţipanul”, a declar