Ingrediente:
300g făină, 200g caşcaval ras, 200g margarină, 100g smântână (acră), 2 ouă pentru aluat şi 1 pentru uns, sare.
Mod de preparare:
Amestecaţi bine făina cu caşcavalul, smântâna, ouăle şi sarea. Frecaţi margarina până se înmoaie, apoi adăugaţi-o în compoziţie. Frământaţi şi lăsaţi coca la rece o oră. Rupeţi bucăţi de aluat şi întindeţi-le cu sucitorul, apoi tăiaţi cu formele. Înainte de a le băga la cuptor în tava unsă şi în care aţi pus hârtie de copt, daţi-le cu ou pe deasupra.
Ingrediente: 300g făină, 200g caşcaval ras, 200g margarină, 100g smântână (acră), 2 ouă pentru aluat şi unul pentru uns, sare.
Mod de preparare: Amestecaţi bine făina cu caşcavalul, smântâna, ouăle şi sarea. Frecaţi margarina până se înmoaie, apoi adăugaţi-o în compoziţie. Frământaţi şi lăsaţi coca la rece o oră. Rupeţi bucăţi de aluat şi întindeţi-le cu sucitorul, apoi tăiaţi cu formele. Înainte de a le băga la cuptor în tava unsă şi în care aţi pus hârtie de copt, daţi-le cu ou pe deasupra.
Ingrediente:
300g făină, 200g caşcaval ras, 200g margarină, 100g smântână (acră), 2 ouă pentru aluat şi 1 pentru uns, sare.
Mod de preparare:
Amestecaţi bine făina cu caşcavalul, smântâna, ouăle şi sarea. Frecaţi margarina până se înmoaie, apoi adăugaţi-o în compoziţie. Frământaţi şi lăsaţi coca la rece o oră. Rupeţi bucăţi de aluat şi întindeţi-le cu sucitorul, apoi tăiaţi cu formele. Înainte de a le băga la cuptor în tava unsă şi în care aţi pus hârtie de copt, daţi-le cu ou pe deasupra.
Ingrediente: 300g făină, 200g caşcaval ras, 200g margarină, 100g smântână (acră), 2 ouă pentru aluat şi unul pentru uns, sare.
Mod de preparare: Amestecaţi bine făina cu caşcavalul, smântâna, ouăle şi sarea. Frecaţi margarina până se înmoaie, apoi adăugaţi-o în compoziţie. Frământaţi şi lăsaţi coca la rece o oră. Rupeţi bucăţi de aluat şi înti