Ingrediente: 250g unt moale, 250g zahar brun, 300g faina care creste singura, 4 oua batute, 50g alune tocate, 200 ml cafea tare rece, 500g mascarpone, 2 linguri zahar brun, praf de cappuccino pentru decor
Mod de preparare:
Se ung cu unt doua tavi de 20cm si se pune hartie de copt pe fiecare. Se bate untul cu mixerul pana devine o crema moale, se adauga faina, ouale si se mixeaza in continuare. Se adauga alunele pisate si jumatate din cantitatea de cafea. Amestecul se coace in tavi timp de 30 de minute. Dupa ce creste si devine auriu se scoate tava din cuptor si se lasa la racit. Dupa care se pun patru linguri de cafea indulcita peste blaturi. Crema se prepara din mascarpone amestecata cu cafea si zahar pudra. Se imbraca blaturile cu aceasta crema, iar deasupra se presara capuccino.
Ingrediente: 250g unt moale, 250g zahar brun, 300g faina care creste singura, 4 oua batute, 50g alune tocate, 200 ml cafea tare rece, 500g mascarpone, 2 linguri zahar brun, praf de cappuccino pentru decor
Mod de preparare:
Se ung cu unt doua tavi de 20cm si se pune hartie de copt pe fiecare. Se bate untul cu mixerul pana devine o crema moale, se adauga faina, ouale si se mixeaza in continuare. Se adauga alunele pisate si jumatate din cantitatea de cafea. Amestecul se coace in tavi timp de 30 de minute. Dupa ce creste si devine auriu se scoate tava din cuptor si se lasa la racit. Dupa care se pun patru linguri de cafea indulcita peste blaturi. Crema se prepara din mascarpone amestecata cu cafea si zahar pudra. Se imbraca blaturile cu aceasta crema, iar deasupra se presara capuccino.