Ingrediente: 3-4 pulpe de pui, 10 cartofi, 3 cepe, 3-4 gogosari,
2 morcovi, o radacina de patrunjel, ulei, suc de rosii (optional).
Mod de preparare:
Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 minute. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 minute, la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.
Ingrediente: 3-4 pulpe de pui, 10 cartofi, 3 cepe, 3-4 gogosari,
2 morcovi, o radacina de patrunjel, ulei, suc de rosii (optional).
Mod de preparare:
Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 minute. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 minute, la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.