Ingrediente: 300g malai fin, 200g faina, 100g zahar brun, 125g unt, 2 oua, 100g fructoza.
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un vas adanc malaiul cu faina, se adauga zaharul si fructoza, apoi se incorporeaza cele doua oua. Untul taiat in bucati mici se topeste se adauga la compozitie si se framanta bine timp de zece minute. Din acest amestec se rup cu mana bucati care se modelelaza in bile de dimensiunea unor nuci mari, se apasa usor cu degetele pana se obtin discuri groase de un centimetru. Pogacelele astfel formate se aseaza unele langa altele intr-o tava captusita cu hartie de copt unsa cu unt si presarata cu faina. Se introduc la cuptor incins timp de 20 de minute. Sunt bune si calde si reci.
Ingrediente: 300g malai fin, 200g faina, 100g zahar brun, 125g unt, 2 oua, 100g fructoza.
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un vas adanc malaiul cu faina, se adauga zaharul si fructoza, apoi se incorporeaza cele doua oua. Untul taiat in bicati mici se topeste se adauga la compozitie si se framanta bine timp de zece minute. din amestec se rup cu mana bucati care se modelelaza in bile de dimensiunea unor nuci mari, se apas usor cu degetele pana se obtin discuri groase de un centimetru. Pogacelele astfel formate se aseaza unele langa altele intr-o tava captusita cu hartie de copt unsa cu unt si presarata cui faina. Se introduc la cuptor incins timp de 20 de minute. Sunt bune si calde si reci.
Ingrediente: 300g malai fin, 200g faina, 100g zahar brun, 125g unt, 2 oua, 100g fructoza.
Mod de preparare:
Se amesteca intr-un vas adanc malaiul cu faina, se adauga zaharul si fructoza, apoi se incorporeaza cele doua oua. Untul taiat in bucati mici se topeste se adauga la compozitie si se framanta bine timp de zece minute. Din acest amestec se rup cu mana bucati care se modelelaza in bile de dimensiunea unor nuci mari, se apasa usor cu deg