Comisia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European a votat favorabil amendamentele privind sacrificarea prin metoda tradiţională, fără asomare, a animalelor, în România, de Paşte şi de Crăciun, Astfel, cu zece zile inainte de Paşte şi zece zile înainte de Crăciun, mieii, respectiv porcii pot fi sacrificaţi fără asomare. Propunerea va fi votată în plenul PE în ultima săptamână a lunii martie. Amendamentele privind sacrificarea prin metoda tradiţională a animalelor în România au fost aprobate cu 21 de voturi pentru, un vot împotrivă şi două abţineri. Astfel, fermierii îşi vor putea sacrifica animalele cu metode tradiţionale de la sfârşitul lunii martie, renunţându-se la prevederile ce presupuneau asomarea animalelor înainte de sacrificare.
Comisia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European a votat favorabil amendamentele privind sacrificarea prin metoda tradiţională, fără asomare, a animalelor, în România, de Paşte şi de Crăciun, Astfel, cu zece zile inainte de Paşte şi zece zile înainte de Crăciun, mieii, respectiv porcii pot fi sacrificaţi fără asomare. Propunerea va fi votată în plenul PE în ultima săptamână a lunii martie. Amendamentele privind sacrificarea prin metoda tradiţională a animalelor în România au fost aprobate cu 21 de voturi pentru, un vot împotrivă şi două abţineri. Astfel, fermierii îşi vor putea sacrifica animalele cu metode tradiţionale de la sfârşitul lunii martie, renunţându-se la prevederile ce presupuneau asomarea animalelor înainte de sacrificare.
Comisia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European a votat favorabil amendamentele privind sacrificarea prin metoda tradiţională, fără asomare, a animalelor, în România, de Paşte şi de Crăciun, Astfel, cu zece zile inainte de Paşte şi zece zile înainte de Crăciun, mieii, respectiv porcii pot fi sacrificaţi fără asomare. Propunerea v