750 g cartofi, 2 oua, 1 ceapa mica, 15 masline, 2 linguri maioneza sau ulei, 1 lingurita otet, sare, piper.
Mod de preparare
Se fierb ouale tari (se tin 15 minute dupa ce apa a inceput sa fiarba). Cartofii se curata si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu apa cat sa-i acopere si putina sare. Se fierb cam 20 de minute.
Dupa ce s-au fiert cartofii se scot din apa si se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale fierte si taiate bucatele mici, ceapa taiata fidea, maslinele taiate in patru. Se adauga maioneza sau uleiul, otetul, piperul si se amesteca bine. Se poate decora cu frunze de ceapa verde sau frunze de patrunjel.
750 g cartofi, 2 oua, 1 ceapa mica, 15 masline, 2 linguri maioneza sau ulei, 1 lingurita otet, sare, piper.
Mod de preparare
Se fierb ouale tari (se tin 15 minute dupa ce apa a inceput sa fiarba). Cartofii se curata si se taie cubulete, se pun intr-o cratita cu apa cat sa-i acopere si putina sare. Se fierb cam 20 de minute.
Dupa ce s-au fiert cartofii se scot din apa si se pun intr-un castron si se amesteca cu ouale fierte si taiate bucatele mici, ceapa taiata fidea, maslinele taiate in patru. Se adauga maioneza sau uleiul, otetul, piperul si se amesteca bine. Se poate decora cu frunze de ceapa verde sau frunze de patrunjel.