Ingrediente:
1 piept de pui, 3-4 cartofi, 2-3 castraveti murati, 1 gogosar murat, paine libaneza, maioneza, smantana sau iaurt, ketchup dulce, 2-3 catei mari de usturoi, cimbru, piper, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se prajesc pai, pieptul de pui dat cu piper, putin ulei si mult cimbru se prjesc pe gratarul incins. Se face sosul: se 6 linguri maioneza, 2-3 linguri smantana sau iaurt si 2-3 catei usturoi zdrobiti, putina sare, castravetii, gogosarul se amesteca intr-un castron. Pieptul de pui sarat, taiat in feliute mici. Pe plita incinsa se pune pentru un minut painea libaneza desfacuta in doua apoi se unge cu sos, se pune umplutura, se ruleaza ca o clatita. E buna si calda si rece!
Ingrediente:
1 piept de pui, 3-4 cartofi, 2-3 castraveti murati, 1 gogosar murat, paine libaneza, maioneza, smantana sau iaurt, ketchup dulce, 2-3 catei mari de usturoi, cimbru, piper, sare.
Mod de preparare:
Cartofii se prajesc pai, pieptul de pui dat cu piper, putin ulei si mult cimbru se prjesc pe gratarul incins. Se face sosul: se 6 linguri maioneza, 2-3 linguri smantana sau iaurt si 2-3 catei usturoi zdrobiti, putina sare, castravetii, gogosarul se amesteca intr-un castron. Pieptul de pui sarat, taiat in feliute mici. Pe plita incinsa se pune pentru un minut painea libaneza desfacuta in doua apoi se unge cu sos, se pune umplutura, se ruleaza ca o clatita. E buna si calda si rece!