- Ouăle de vopsit pentru Paşti nu mai plesnesc la fiert dacă puneţi în apă două linguriţe de sare.
- Maioneza nu se mai taie dacă peste gălbenuşurile crude turnaţi puţin oţet cald. Frecaţi apoi cu ulei, punând sarea abia la sfârşit.
- Pentru a obţine ouă tari trebuie să le puneţi în apă rece, după care le fierbeţi 15 minute. Dacă preferaţi ouăle cleioase, puneţi-le în apă caldă, iar apoi fierbeţi-le patru minute. Ouăle moi trebuie fierte trei minute, după ce au fost puse în apă caldă.
- Peste ouăle care cad şi se sparg pe podea puteţi presăra sare sau un pumn de făină. După un sfert de oră, le puteţi aduna cu un şerveţel.
- ca nu mai intra in competitia Politiei eliberarea cartilor de identitate, examinarile pentru obtinerea permiselor de conduc1ator auto, inmatricularea autoturismelor, eliberarea pasapoartelor
- ca Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor din cadrul Consiliului Local elibereaza cartile de identitate
- ca Serviciul Public Comunitar Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Prefecturii au in competenta examinariel si eliberarea permiselor de conducere auto.
- ca eliberarea pasapoartelor este in competenta Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor din cadrul Prefecturii
- Ouăle de vopsit pentru Paşti nu mai plesnesc la fiert dacă puneţi în apă două linguriţe de sare.
- Maioneza nu se mai taie dacă peste gălbenuşurile crude turnaţi puţin oţet cald. Frecaţi apoi cu ulei, punând sarea abia la sfârşit.
- Pentru a obţine ouă tari trebuie să le puneţi în apă rece, după care le fierbeţi 15 minute. Dacă preferaţi ouăle cleioase, puneţi-le în apă caldă, iar apoi fierbeţi-le patru minute. Ouăle moi trebuie fierte trei minute, după ce au fost puse în apă caldă.
- Peste ouăle care cad şi se sparg pe podea puteţi presăra sare sau un pumn d