Ingrediente: 500g faina, 15 linguri apa, 15 linguri ulei, sare(pentru foi), 500g spanac congelat sau 800g spanac proaspat, 1 morcov, 1 ceapa medie, 3 oua, sare, piper dupa gust(umplutura)
Mod de preparare:
Pentru foile de placinta amestecam faina cu apa si uleiul si facem o coca consistenta, o impartim in doua jumatati egale, ( se pot folosi si foile din comert). Calim ceapa intr-o tigaie in ulei, adaugam soanacul congelat, morcovul, ciupercile taiate felii si sare dupa gust. Intr-un vas se sparg ouale, peste care adaugam compozitia de legume calite in tigaie, sarea, piperul si amestecam bine. Punem o foaie de placinta punem umplutura intr-un strat uniform apoi acoperim cu a doua foaie de placinta. Se coace la cuptor timp de 35 de minute.
Ingrediente: 500g faina, 15 linguri apa, 15 linguri ulei, sare(pentru foi), 500g spanac congelat sau 800g spanac proaspat, 1 morcov, 1 ceapa medie, 3 oua, sare, piper dupa gust(umplutura)
Mod de preparare:
Pentru foile de placinta amestecam faina cu apa si uleiul si facem o coca consistenta, o impartim in doua jumatati egale, ( se pot folosi si foile din comert). Calim ceapa intr-o tigaie in ulei, adaugam soanacul congelat, morcovul, ciupercile taiate felii si sare dupa gust. Intr-un vas se sparg ouale, peste care adaugam compozitia de legume calite in tigaie, sarea, piperul si amestecam bine. Punem o foaie de placinta punem umplutura intr-un strat uniform apoi acoperim cu a doua foaie de placinta. Se coace la cuptor timp de 35 de minute.