Pentru protejarea ficatului, trebuie inlaturate din alimentatie urmatoarele: margarina si grasimile hidrogenate, sarea rafinata, apa de la robinet, antibioticele, indulcitorul artificial, aditivii alimentari, alimentele ce contin concentratii ridicate de indulcitori; cascavalul, praful de copt, produsele de fast-food, mancarurile prajite, afumate, bauturile racoritoare acidulate, bauturile alcoolice.
Alimentele nocive trebuie inlocuite cu sucuri de legume si fructe proaspete, ceaiul verde, malt de orez, carne de vita, vitel, pasare, peste slab, usturoi si ceapa, sare de mare nerafinata, lapate si iaurturi proaspete fara conservanti si adititvi, branza de vaci slaba.
Mancarurile se prepara prin fierbere, innabusire, sau fripte pe gratar, ouale se recomanda unul la trei zile, ne-a infromat nutritionistul Nora Timar.
Pentru protejarea ficatului, trebuie inlaturate din alimentatie urmatoarele: margarina si grasimile hidrogenate, sarea rafinata, apa de la robinet, antibioticele, indulcitorul artificial, aditivii alimentari, alimentele ce contin concentratii ridicate de indulcitori; cascavalul, praful de copt, produsele de fast-food, mancarurile prajite, afumate, bauturile racoritoare acidulate, bauturile alcoolice.
Alimentele nocive trebuie inlocuite cu sucuri de legume si fructe proaspete, ceaiul verde, malt de orez, carne de vita, vitel, pasare, peste slab, usturoi si ceapa, sare de mare nerafinata, lapate si iaurturi proaspete fara conservanti si adititvi, branza de vaci slaba.
Mancarurile se prepara prin fierbere, innabusire, sau fripte pe gratar, ouale se recomanda unul la trei zile, ne-a infromat nutritionistul Nora Timar.
Pentru protejarea ficatului, trebuie inlaturate din alimentatie urmatoarele: margarina si grasimile hidrogenate, sarea rafinata, apa de la robinet, antibioticele, indulcitorul artificial, aditivii alimentari, a