Forțele de ordine au intervenit în minutul 20 și au intrat în peluza sârbă acolo unde au împărțit zeci de pumni ultrașilor veniți să-și susțină echipa națională. Sârbii nu au stat nici ei cu mâinile în sân și au ripostat aruncând cu scaune, cu bețele de la steaguri, petarde și fumigiene.
De altfel, una dintre fumigiene a aterizat în mijlocul ziariștilor aflați în spatele porții lui Bogdan Lobonț și a aprins un bener publicitar. ncă de la început, galeria sârbă a fost considerată de autoritățile constănțene una de mare risc, prin urmare măsurile de securitate au fost pe măsură. Peste 500 de jandarmi, 200 de stewarzi și aproape 300 de polițiști u fost implicați în diferite misiuni în preajma și în interiorul stadionului. Deși au fost relativ liniștiți pe parcursul zilei, sârbii și-au dat arama pe față în minutul 17 atunci când Jovanoivci l-a executat pe Bogdan Lobonț.
Tribuna a luat foc și la propriu și la figurat. Ca la un semnal, sute de torțe și de petarde au zburat din peluza sârbilor, unele dintre ele ajungând direct pe gazon. Deciși să își facă meciul ușor, stewarzii au intervenit în forță. Ajutați de jandarmi, stewarzii au intrat în mijlocul peluzei și au împărțit corecții fizice ultrașilor care au rupt aproape 250 de scaune pentru a le arunca în capul calor care încercau să restaureze liniștea. Timp de câteva minute s-a pus chiar problema evacuării scandalagiilor și ținerea acestora în spatele stadionului până la finalul meciului.
Tribunele și tonete cu băuturi au fost distruse
După meci, sectorul galeriei sârbe arăta la fel ca după partida dintre Farul Constanța și Dinamo, atunci când întreaga galerie bucureșteană a fost scoasă cu forța de pe stadion. Scaunele erau smulse și aruncate la întâmplare atât pe tribună cât și în stadion. „Am inventariat toate daunele făcute de suporteri în timpul meciului și vă spun că r