Ingrediente: 2 pulpe pui intregi, 2 aripioare de pui, 5-6 morcovi, ulei de masline, sare, piper, paprika iute, cimbru, rozmarin proaspat, patrunjel.
Preparare:
Intr-un castron punem carnea de pui, adaugam 2-3 linguri de ulei de masline, condimentam. Intr-un vas punem carnita condimentata, adaugam o cescuta mica de apa si o dam la cuptor. Spalam, curatam morcovii, ii taiem si ii punem la fiert aproximativ 20 de minute. Cand sunt gata ii adaugam in vasul din cuptor printre bucatile de carnita. Mai lasam vreo 20 de minute si e gata. Servim cu patrunjel presarat din belsug.
Pofta buna.
Ingrediente: 2 pulpe pui intregi, 2 aripioare de pui, 5-6 morcovi, ulei de masline, sare, piper, paprika iute, cimbru, rozmarin proaspat, patrunjel.
Preparare:
Intr-un castron punem carnea de pui, adaugam 2-3 linguri de ulei de masline, condimentam. Intr-un vas punem carnita condimentata, adaugam o cescuta mica de apa si o dam la cuptor. Spalam, curatam morcovii, ii taiem si ii punem la fiert aproximativ 20 de minute. Cand sunt gata ii adaugam in vasul din cuptor printre bucatile de carnita. Mai lasam vreo 20 de minute si e gata. Servim cu patrunjel presarat din belsug.
Pofta buna.