Medicina chineză pune mare preţ pe nevoile şi problemele organelor interne, analizând prezenţa toxinelor din organism şi energia trupului. Potrivit medicinei tradiţionale chineze, ginsengul hrăneşte inima, plămânii, splina, rinichii şi ficatul şi îmbunătăţeşte metabolismul şi circulaţia sângelui. Acestea sunt proprietăţi remarcabile, dacă ţinem cont de faptul că ultimele două aspecte reprezintă factori esenţiali pentru a avea o piele sănătoasă şi tânără. Pudra de perle grăbeşte vindecarea rănilor şi calmează inflamarea, roşeaţa şi iritaţia pielii. Alimente ce îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi reduc în mod vizibil ridurile sunt curmalele, mierea, cireşele, orezul, castraveţii, fructele de avocado şi ciupercile chinezeşti. Aceste ciuperci speciale nu doar conferă un aspect tineresc pielii, ci sunt şi bogate în vitamina B, fier, calciu şi magneziu, având în acelaşi timp şi un efect benefic asupra circulaţiei sângelui, a inimii şi a plămânilor. În plus, cele mai recente cercetări au dovedit şi beneficiile medicinale ale ciupercilor chinezeşti, care s-au dovedit eficiente în prevenirea şi tratarea tumorilor.
Medicina chineză pune mare preţ pe nevoile şi problemele organelor interne, analizând prezenţa toxinelor din organism şi energia trupului. Potrivit medicinei tradiţionale chineze, ginsengul hrăneşte inima, plămânii, splina, rinichii şi ficatul şi îmbunătăţeşte metabolismul şi circulaţia sângelui. Acestea sunt proprietăţi remarcabile, dacă ţinem cont de faptul că ultimele două aspecte reprezintă factori esenţiali pentru a avea o piele sănătoasă şi tânără. Pudra de perle grăbeşte vindecarea rănilor şi calmează inflamarea, roşeaţa şi iritaţia pielii. Alimente ce îmbunătăţesc elasticitatea pielii şi reduc în mod vizibil ridurile sunt curmalele, mierea, cireşele, orezul, castraveţii, fructele de avocado şi ciupercile chinezeşti. Aceste ciuperci speciale nu doa