Învaţă de la cititoarea Libertăţii, Alina Mateescu,cum să-l prepari“V-am trimis reţeta favorită a copilului meu: cea a tortului de iaurt cu fructe. De ziua lui i-am ornat tortul cu frişcă şi cu trandafiraşi dulci, pentru că, de obicei, îl consumăm simplu. A fost foarte încântat!”, ne-a spus Alina Daniela Mateescu (foto), din localitatea constănţeană Medgidia.Ingrediente: Un iaurt cu fructe de 500 ml (Yogobella),12 linguri de zahăr, un borcan m Învaţă de la cititoarea Libertăţii, Alina Mateescu,cum să-l prepari“V-am trimis reţeta favorită a copilului meu: cea a tortului de iaurt cu fructe. De ziua lui i-am ornat tortul cu frişcă şi cu trandafiraşi dulci, pentru că, de obicei, îl consumăm simplu. A fost foarte încântat!”, ne-a spus Alina Daniela Mateescu (foto), din localitatea constănţeană Medgidia.Ingrediente: Un iaurt cu fructe de 500 ml (Yogobella),12 linguri de zahăr, un borcan m
Învaţă de la cititoarea Libertăţii, Alina Mateescu,cum să-l prepari
“V-am trimis reţeta favorită a copilului meu: cea a tortului de iaurt cu fructe. De ziua lui i-am ornat tortul cu frişcă şi cu trandafiraşi dulci, pentru că, de obicei, îl consumăm simplu. A fost foarte încântat!”, ne-a spus Alina Daniela Mateescu (foto), din localitatea constănţeană Medgidia.
Ingrediente:
Un iaurt cu fructe de 500 ml (Yogobella),12 linguri de zahăr, un borcan mare de compot, 3 pliculeţe de gelatină alimentară, 500 ml frişcă (Hulala sau Meggle), un blat de tort din comerţ, două-trei portocale şi ornamente din zahăr.
Preparare:
Iaurtul şi cele 12 linguri de zahăr se amestecă bine într-un castron.
Fructele din compot se taie mărunt, iar zeama se pune într-un ibric, la foc mic, cu un pliculeţ de gelatină şi se încălzeşte până când lichidul devine puţin mai gros.
Într-o cutie rotundă de plastic sau în