Tarabele sunt pline de ceapă verde, de usturoi, de salate şi de ridichi. Şi cum ne aflăm în cea mai lungă perioadă de post din an, acestea nu trebuie să ne lipsească din frigider şi din meniul nostru zilnic. Verdeţurile au o mulţime de efecte benefice asupra organismului. Legumele proaspete sunt bogate în vitamine, ajută digestia, sunt energizante şi nu îngraşă. În plus, pot fi consumate într- o mulţime de combinaţii. Ca să vă inspiraţi, citiţi Tarabele sunt pline de ceapă verde, de usturoi, de salate şi de ridichi. Şi cum ne aflăm în cea mai lungă perioadă de post din an, acestea nu trebuie să ne lipsească din frigider şi din meniul nostru zilnic. Verdeţurile au o mulţime de efecte benefice asupra organismului. Legumele proaspete sunt bogate în vitamine, ajută digestia, sunt energizante şi nu îngraşă. În plus, pot fi consumate într- o mulţime de combinaţii. Ca să vă inspiraţi, citiţi
Tarabele sunt pline de ceapă verde, de usturoi, de salate şi de ridichi. Şi cum ne aflăm în cea mai lungă perioadă de post din an, acestea nu trebuie să ne lipsească din frigider şi din meniul nostru zilnic. Verdeţurile au o mulţime de efecte benefice asupra organismului. Legumele proaspete sunt bogate în vitamine, ajută digestia, sunt energizante şi nu îngraşă. În plus, pot fi consumate într- o mulţime de combinaţii. Ca să vă inspiraţi, citiţi reţetele de salate pe care vi le-am pregătit.
E Post, aşa că, dacă vrei să-ţi purifici organismul,colorează-ţi meniul cu salate
Atenţie, aceste salate nu sunt de post!
Aceste salate sunt de post
Pieţele agroalimentare sunt pline de legume. Iată cât costă câteva din ele:
Învaţă să prepari humus
Ingrediente: 500 g de năut, un borcan de 450 g cu pastă de susan (tahina), o lămâie, sare, o ceşcuţă cu ulei.
Năutul şi p