Iuliana, sora mai mică a Nicoletei Luciu, spune că nu e foarte pricepută la gătit. A încercat să facă ciorbă de văcuţă. Rezultatul: prima oară i-a ieşit foarte bună, însă a doua tentativă s-a soldat cu un eşec. “Nu prea gătesc. Am făcut de două ori în viaţă ciorbă de văcuţă. Prima oară, cu ajutorul mamei, care-mi dădea sfaturi la telefon. A ieşit la fel ca una de la cel mai bun restaurant. Dar a doua oară, avea un gust ciudat. De atunci nu Iuliana, sora mai mică a Nicoletei Luciu, spune că nu e foarte pricepută la gătit. A încercat să facă ciorbă de văcuţă. Rezultatul: prima oară i-a ieşit foarte bună, însă a doua tentativă s-a soldat cu un eşec. “Nu prea gătesc. Am făcut de două ori în viaţă ciorbă de văcuţă. Prima oară, cu ajutorul mamei, care-mi dădea sfaturi la telefon. A ieşit la fel ca una de la cel mai bun restaurant. Dar a doua oară, avea un gust ciudat. De atunci nu
Iuliana, sora mai mică a Nicoletei Luciu, spune că nu e foarte pricepută la gătit. A încercat să facă ciorbă de văcuţă. Rezultatul: prima oară i-a ieşit foarte bună, însă a doua tentativă s-a soldat cu un eşec.
“Nu prea gătesc. Am făcut de două ori în viaţă ciorbă de văcuţă. Prima oară, cu ajutorul mamei, care-mi dădea sfaturi la telefon. A ieşit la fel ca una de la cel mai bun restaurant. Dar a doua oară, avea un gust ciudat. De atunci nu am mai încercat”, mărturiseşte Iuliana. Oricum, pentru că petrece cea mai mare parte a timpului la Buftea, pe platourile de filmare ale telenovelei “Regina”, difuzată la Acasă TV, Iuliana nu prea are când să stea la cratiţă. “Dimineaţa fac o cafea, un sendviş, şi gata...”, spune ea.
Iulianei îi plac foarte mult preparatele pe bază de carne, în special de vită. Nu suportă însă mâncărurile bogate în grăsimi: “Mi se face rău chiar dacă iau doar o înghiţitură de sarmale, care, se ştie, au multă grăsime. De aceea, le evit”.