Schimbarea dietei sau introducerea in alimentatie a unor alimente poate preveni aparitia cancerului la sin. In fiecare zi se pot consuma legume precum ceapa verde, ghimber, usturoi, fenicul, broccoli, conopida. Coaja de mandarine este unul dintre elementele foarte importante ale fitoterapiei traditionala orientale. Unul dintre pericolele cele mai mari ale femeii moderne este cancerul de sin. De secole Medicina Traditionala Chineza (MTC) a ajutat milioane de paciente, specializindu-se in reducerea riscului de aparitie a acestuia si tratarea cauzei, de la "radacina". MTC ofera o arie foarte larga de metode, testate timp de sute de ani, naturale, sigure, care se pot implementa in viata de zi cu zi si care complementeaza in mod fericit tratamentele sau modurile de prevenire specifice medicinei conventionale, alopate. Iata citeva mici sfaturi, aparent disparate, care fac parte dintr-un protocol mai curpinzator, care se foloseste pentru prevenirea cancerului de sin. Includeti in alimentatia dumneavoastra, gradual, cit mai multe dintre legume: ceapa verde, ghimber, usturoi, fenicul, broccoli, conopida, patlagele vinete, morcovi, telina, ridichi. De asemenea puteti incerca sa mincati si muguri de bambus, seminte de lotus pe care le puteti gasi la la magazinele de fitoterape chineza. Fasolea, soia, tofu, fasolea incoltita sau ciupercile de orice fel - comestibile sa fie, sint alte alimente bune de introdus in dieta curenta. Semintele precum nucile, arahidele, alunele, semintele de pin sau fructele precum curmalele, ananasul, pepenele verde, kiwi, lamiile sau perele pot fi consumate zilnic. Produsele stupului: miere, polen, fagure de miere impreuna cu ovaz si ceai verde (ceaiul decaifeinizat este contraindicat) sint alte alimente bune in prevenirea aparitiei cancerului de sin. Ceaiuri si comprese din plante Pentru sindrom premenstrual MTC recomanda citeva ceaiuri si comprese.