Rob Spence se auto-intituleaza Eyeborg si vrea sa-si monteze o camera video wireless in locul unui ochi. A fost pe rand actor, editor, regizor, scenarist si electrician. Fascinatia sa pentru cinematografie si imagini se trage probabil din faptul ca Rob are un singur ochi, pe celalalt pierzandu-l la 11 ani, dupa ce s-a jucat cu pusca bunicului sau.
In momenul de fata Eyeborg ar trebui sa se numeasca doar RedLedBorg, pentru ca impreuna cu echipa sa, a reusit doar sa monteze un led rosu in spatiul gol ramas dupa pierderea ochiului, dar canadianul de 36 de ani e determinat sa puna in cele din urma un dispozitiv care sa contina o camera video, si declara ca e foarte aproape de acest lucru.
Mai mult, el vrea sa foloseasca noul "ochi" pentru a explora problemele legate de viata privata si supraveghere. Cum prezenta camerelor ascunse sporeste de la zi la zi, Rob vrea sa utilizeze perspectiva sa unica ca sa-i supravegheze pe supraveghetori. "Mergem in somn catre o societate orwelliana", a spus Spence, citat de Technabob.
Acum, dupa ce a reusit sa monteze un dispozitiv electric impreuna cu o sursa de energie, el e increzator ca nu va mai dura mult pana cand in interiorul unui ochi prostetic vor putea fi montate o camera video si bateria acesteia.
EYEBORG-- The Two Week Trial from eyeborg on Vimeo.
Alex Sima - TownPortal Rob Spence se auto-intituleaza Eyeborg si vrea sa-si monteze o camera video wireless in locul unui ochi. A fost pe rand actor, editor, regizor, scenarist si electrician. Fascinatia sa pentru cinematografie si imagini se trage probabil din faptul ca Rob are un singur ochi, pe celalalt pierzandu-l la 11 ani, dupa ce s-a jucat cu pusca bunicului sau.
In momenul de fata Eyeborg ar trebui sa se numeasca doar RedLedBorg, pentru ca impreuna cu echipa sa, a reusit doar sa monteze un led ros