Un profesor de la Harvard s-a gandit la bietii dependenti de ciocolata si a pus la punct un inhalator ce poate fi folosit in caz de urgenta, fara ca cei care il utilizeaza sa aiba grija caloriilor.
Inhalatorul Le Whif ofera placere maxima, aromatizata in mai multe feluri (zmeura, menta, mango sau ciocolata pura), cu zero calorii, relateaza The Telegraph.
Indata ce nevoia de dulce devine stringenta, amatorul de ciocolata trebuie sa inhaleze din Le Whif.
Profesorul David Edwards, de la Universitatea Harvard, este convins ca inhalatorul sau, care elibereaza particule prea mari pentru a ajunge in plamani sau pentru a face rau in vreun fel - particule depozitate intr-un cilindru mic si elegant - reprezinta viitorul si in sectorul gastronomic.
Odate inhalate, particulele lasa in gura un gust intens de ciocolata, fara a aduce vreun aport caloric.
In prezent, impreuna cu mai multi specialisti de la Michelin, se lucreaza la transformarea mancarii in pudra de inhalat. In scurt timp, toate cele trei mese ale zilei vor putea fi inhalate.
Le Whif va fi lansat pe piata in 29 aprilie, iar un recipient, care va putea fi reumplut de cateva ori, va putea fi achizitionat la pretul de 1,50 de lire sterline.
Un profesor de la Harvard s-a gandit la bietii dependenti de ciocolata si a pus la punct un inhalator ce poate fi folosit in caz de urgenta, fara ca cei care il utilizeaza sa aiba grija caloriilor.
Inhalatorul Le Whif ofera placere maxima, aromatizata in mai multe feluri (zmeura, menta, mango sau ciocolata pura), cu zero calorii, relateaza The Telegraph.
Indata ce nevoia de dulce devine stringenta, amatorul de ciocolata trebuie sa inhaleze din Le Whif.
Profesorul David Edwards, de la Universitatea Harvard, este convins ca inhalatorul sau, care elibereaza parti