* acestea au fost montate de DAPT şi asigură condiţii civilizate de vânzare a produselor lactate, conforme cu normele sanitar veterinare
Crescătorii de oi sau vaci care îşi vând produsele lactate în Piaţa Săracă beneficiază, începând de marţi, 14 aprilie, de condiţii civilizate de expunere a mărfii. Asta după ce Direcţia Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor (DAPT) a montat acolo zece vitrine frigorifice.
Chiria percepută pentru folosirea unei astfel de vitrine este de 11 lei pe zi, iar producătorii sunt mulţumiţi. "Nouă ne convine, că avem posibilitatea să păstrăm brânza mai bine", ne-a declarat Iorga Barbu, crescător de oi din Filipoiu. Ieri, caşul de oaie se vindea, în Piaţa Săracă, cu 15 lei per kilogram, iar urda cu 10 lei/kg. Lumea nu prea se îngrămădea să cumpere, dar vânzătorii sperau că, în zilele dinaintea Paştelui, cererea va fi mai mare. * acestea au fost montate de DAPT şi asigură condiţii civilizate de vânzare a produselor lactate, conforme cu normele sanitar veterinare
Crescătorii de oi sau vaci care îşi vând produsele lactate în Piaţa Săracă beneficiază, începând de marţi, 14 aprilie, de condiţii civilizate de expunere a mărfii. Asta după ce Direcţia Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor (DAPT) a montat acolo zece vitrine frigorifice.
Chiria percepută pentru folosirea unei astfel de vitrine este de 11 lei pe zi, iar producătorii sunt mulţumiţi. "Nouă ne convine, că avem posibilitatea să păstrăm brânza mai bine", ne-a declarat Iorga Barbu, crescător de oi din Filipoiu. Ieri, caşul de oaie se vindea, în Piaţa Săracă, cu 15 lei per kilogram, iar urda cu 10 lei/kg. Lumea nu prea se îngrămădea să cumpere, dar vânzătorii sperau că, în zilele dinaintea Paştelui, cererea va fi mai mare.