Rocsana Marcu încă se reface după operaţia de ruptură de menisc suferită luni, 13 aprilie, aşa că va face Paştele… în pat. Îi vor ţine de urât mama sa, care se va ocupa, totodată, de prepararea drobului şi de vopsitul ouălor, şi micuţa Mayra, fetiţa ei de un an şi jumătate. “Eu nu voi putea găti, pentru că nu am voie să stau în picioare, după operaţie. Mama se va ocupa de tot ce înseamnă mâncare. Ea va face drob, fript Rocsana Marcu încă se reface după operaţia de ruptură de menisc suferită luni, 13 aprilie, aşa că va face Paştele… în pat. Îi vor ţine de urât mama sa, care se va ocupa, totodată, de prepararea drobului şi de vopsitul ouălor, şi micuţa Mayra, fetiţa ei de un an şi jumătate. “Eu nu voi putea găti, pentru că nu am voie să stau în picioare, după operaţie. Mama se va ocupa de tot ce înseamnă mâncare. Ea va face drob, fript
Rocsana Marcu încă se reface după operaţia de ruptură de menisc suferită luni, 13 aprilie, aşa că va face Paştele… în pat. Îi vor ţine de urât mama sa, care se va ocupa, totodată, de prepararea drobului şi de vopsitul ouălor, şi micuţa Mayra, fetiţa ei de un an şi jumătate. “Eu nu voi putea găti, pentru că nu am voie să stau în picioare, după operaţie. Mama se va ocupa de tot ce înseamnă mâncare. Ea va face drob, friptură şi ouă în mai multe culori”, ne-a povestit Rocsana. Chiar dacă nu-i place carnea de miel, Rocsana nu refuză, de Paşte, friptura pregătită de mama ei: “Eu nu suport carnea de miel, dar mama o prepară în aşa fel încât nu are acel miros specific, de oaie”.