Daca, in mod normal, oamenii sunt sfatuiti sa bea cu masura, clientii unui bar din Londra sunt avertizati sa respire "responsabil". Si asta pentru ca, in loc de licori bahice la pahar, primesc aburi de alcool.
O vizita de 40 de minute in barul G&T e de ajuns pentru a inhala alcool indeajuns pentru o seara intreaga. E ca si cum te-ai afla intr-un cockteil imens, explica patronii, doi specialisti in gastronomie, Sam Bompas si Harry Parr, relateaza Metro.
Aroma aleasa este cea de gin tonic. Pentru ca cei 40 de clienti, cat incap in local, sa nu plece acasa cu hainele duhnind a alcool, li se imprumuta niste costume speciale, impermeabile.
Un bilet la G&T costa 5 lire sterline, iar escapada in bar e cronometrata, in asa fel incat clientii sa nu plece acasa pe mai multe carari.
Pentru a crea pe deplin impresia ca se afla intr-un pahar de alcool, ideea de la care s-a construit localul, zgomotul de fond imita bautura turnata intr-un pahar, peste cuburile de gheata.
Daca, in mod normal, oamenii sunt sfatuiti sa bea cu masura, clientii unui bar din Londra sunt avertizati sa respire "responsabil". Si asta pentru ca, in loc de licori bahice la pahar, primesc aburi de alcool.
O vizita de 40 de minute in barul G&T e de ajuns pentru a inhala alcool indeajuns pentru o seara intreaga. E ca si cum te-ai afla intr-un cockteil imens, explica patronii, doi specialisti in gastronomie, Sam Bompas si Harry Parr, relateaza Metro.
Aroma aleasa este cea de gin tonic. Pentru ca cei 40 de clienti, cat incap in local, sa nu plece acasa cu hainele duhnind a alcool, li se imprumuta niste costume speciale, impermeabile.
Un bilet la G&T costa 5 lire sterline, iar escapada in bar e cronometrata, in asa fel incat clientii sa nu plece acasa pe mai multe carari.
Pentru a crea pe deplin impres