Cosmarul pregatirii sandvisului pentru serviciu, cand sucul de rosii ajunge pe deux-piece-ul abia cumparat, a luat sfarsit, gratie olandezilor, care au reusit sa obtina rosiile fara zeama.
De miercuri, acestea intra pe piata britanica, prin lantul de supermarketuri Tesco, relateaza news.com.au. Potrivit producatorilor, gustul tomatelor este acelasi, chiar daca consistenta lor difera.
Rosiile au fost obtinute dupa ani de incrucisari intre diferitele specii de plante, de la lansarea programului, in 1986. Cei care le-au obtinut, anul trecut, sunt de parere ca aceasta este cea mai buna inventie de la sandvis incoace.
Odata cu taierea unei rosii pentru un sandvis se pierde 8% din greutatea sa. Peste doar o ora, 12% din suc este imbibat in feliile de paine, arata studiile demarate in acest sens.
In cazul rosiilor fara suc, doar 1% din zeama existenta in proportii foarte mici se pierde la feliere, iar 3% ajunge in felia de paine la 12 ore de la realizarea sandvisului.
Cosmarul pregatirii sandvisului pentru serviciu, cand sucul de rosii ajunge pe deux-piece-ul abia cumparat, a luat sfarsit, gratie olandezilor, care au reusit sa obtina rosiile fara zeama.
De miercuri, acestea intra pe piata britanica, prin lantul de supermarketuri Tesco, relateaza news.com.au. Potrivit producatorilor, gustul tomatelor este acelasi, chiar daca consistenta lor difera.
Rosiile au fost obtinute dupa ani de incrucisari intre diferitele specii de plante, de la lansarea programului, in 1986. Cei care le-au obtinut, anul trecut, sunt de parere ca aceasta este cea mai buna inventie de la sandvis incoace.
Odata cu taierea unei rosii pentru un sandvis se pierde 8% din greutatea sa. Peste doar o ora, 12% din suc este imbibat in feliile de paine, arata studiile demarate in acest sens.
In cazul