Armando Yanez, doctor, si asociatul sau, Antonio Munoz, au scos pe piata spaniola bomboanele de ciocolata care ajuta la scaderea apetitului si diminueaza senzatia de foame.
Ciocolata, numita "Lola", a fost lansata la Valencia, are proprietati antioxidante, sustin creatorii, fiind creata in combiatie cu o alga verde "celebra", spirulina, noteaza El Periodico.
Spirulina are o inalta valoare nutritionala si produce un efect de satietate daca este consumata inainte de masa. Ciocolata astfel obtinuta este chiar recomandata in curele de slabire, o lauda cei doi intreprinzatori.
Spaniolii consuma 3,5 kilograme de produse derivate din cacao pe an, pe cap de locuitor.
Armando Yanez, doctor, si asociatul sau, Antonio Munoz, au scos pe piata spaniola bomboanele de ciocolata care ajuta la scaderea apetitului si diminueaza senzatia de foame.
Ciocolata, numita "Lola", a fost lansata la Valencia, are proprietati antioxidante, sustin creatorii, fiind creata in combiatie cu o alga verde "celebra", spirulina, noteaza El Periodico.
Spirulina are o inalta valoare nutritionala si produce un efect de satietate daca este consumata inainte de masa. Ciocolata astfel obtinuta este chiar recomandata in curele de slabire, o lauda cei doi intreprinzatori.
Spaniolii consuma 3,5 kilograme de produse derivate din cacao pe an, pe cap de locuitor.