Pasionată de gastronomie şi recent revenită în ţară, o târgumureşeancă propune doritorilor un nou mod de abordare a artei culinare. A organizat aşadar pentru vineri, 8 mai, un „all you can eat buffet” la terasa-restaurant „Siesta” din complexul Weekend. Evenimentul l-a numit „La Siesta… 4U fiesta”, iar preparatele servite vor fi platouri cu mâncăruri din bucătăria franceză, italienească, spaniolă şi românească dar şi câteva reţete de mâncăruri calde şi deserturi. Dacă nu aţi mâncat încă lasagna, rulouri de vinete cu şuncă şi mozarella, tiramisu, tarte cu fructe sau creps, nu pierdeţi ocazia de vineri.
Ce înseamnă „all you can eat buffet”? În schimbul unei sume fixe, participanţii pot consuma cantitatea dorită la alegere, din preparatele expuse. Evenimentul începe la ora 19, iar preţul este de 30 de lei pe persoană.
Preparate uşoare, de vară
Organizatoarea este Stella Sand, revenită recent în România. „Arta culinară este pasiunea mea, e un moment de creaţie şi încerc să bucur oamenii cu preparatele mele”, ne-a mărturisit organizatoarea. Lucrând la hotelul „Principe di Savoia” din Milano, a rămas impresionată de aspectul preparatelor servite, descoperindu-şi astfel atracţia şi talentul în arta culinară. De asemenea, a lucrat în Franţa la restaurantul unui hotel de 4 stele, „La Romantica” dar a gătit şi pentru petreceri private, fiind mereu apreciată pentru rezultate. „Prin evenimentul de vineri vreau să propun târgumureşenilor o nouă abordare, foarte răspândit în alte ţări, „all you can eat buffet”. Am ales preparate uşoare, de vară, nu mâncăruri grele, tradiţionale. Dacă seara va fi de succes, voi repeta experienţa, sau, de ce nu, o voi transforma în tradiţie”, ne-a mărturisit Stella.
Pasionată de gastronomie şi recent revenită în ţară, o târgumureşeancă propune doritorilor un nou mod de abordare a artei culinare. A organizat aşada