Ingrediente:
5 linguri zahar, 50 g ciocolata amaruie, 500 g crema de branza, 600 g frisca.
Mod de preparare:
Pregatim crema mai intai: (Peste frisca batuta se adauga crema de branza, cu ce aroma doriti), apoi facem siropul din 50 ml apa cu 5 linguri de zahar, dupa ce a fiert adaugam esenta de aroma preferata. Asezam piscoturile intr-o tava cu peretii detasabili, tapetam si peretii, punem o jumatate din crema, din ciocolata topita facem cercuri simetrice peste crema, lasam cateva minute sa se intareasca, apoi acoperim cu inca un sfert din crema, mai punem un strat de piscoturi, insiropate, punem restul de crema, cercurile de cicoclata topita, dupa ce se intareste cicolata il acoperim cu folie si il tinem peste noapte la frigider. A doua zi il ornam cu frisca si fructe.
Ingrediente:
5 linguri zahar, 50 g ciocolata amaruie, 500 g crema de branza, 600 g frisca.
Mod de preparare:
Pregatim crema mai intai: (Peste frisca batuta se adauga crema de branza, cu ce aroma doriti), apoi facem siropul din 50 ml apa cu 5 linguri de zahar, dupa ce a fiert adaugam esenta de aroma preferata. Asezam piscoturile intr-o tava cu peretii detasabili, tapetam si peretii, punem o jumatate din crema, din ciocolata topita facem cercuri simetrice peste crema, lasam cateva minute sa se intareasca, apoi acoperim cu inca un sfert din crema, mai punem un strat de piscoturi, insiropate, punem restul de crema, cercurile de cicoclata topita, dupa ce se intareste cicolata il acoperim cu folie si il tinem peste noapte la frigider. A doua zi il ornam cu frisca si fructe.