Cafeneaua, structurata pe trei etaje, are o suprafata de 270 de metri patrati si 120 de locuri, terasa, care va fi deschisa pe perioada verii suplimentand numarul de locuri cu alte 40.
„Am investit pana acum 100.000 de euro, dar pana la sfarsitul anului voi mai avea nevoie de 30.000 de euro pentru a finaliza conceptul propus. La parter va fi cafenea, la etajul unu vom avea un lounge, iar la mansarda vom organiza un targ de vechituri duminica, galerie de arta sau teatru", a declarat Bogdan Voicu, administratorul cafenelei. El mizeaza pe organizarea de petreceri private si training-uri pentru a-si amortiza investitia in aproximativ un an.
Tinta investitorului este ca unitatea sa ruleze pana la 700 de euro pe zi, dupa doua luni de la inaugurare.
„Intr-o cafenea, daca nu amortizezi investitia intr-un an, n-o mai amortizezi. Cred ca aici, tinand cont si de situatia financiara actuala, dar mai ales de faptul ca unitatea nu este deschisa pe o artera comerciala, voi acoperi 70% din investitie in primul an", crede Voicu, care mentioneaza ca vrea sa creeze o retea de cafenele. Bob Cafeteria, Lounge & More, care are 15 angajati,se adreseaza segmentului mediu de persoane si intra in competetie directa cu cafenelele deschise in ultimul an in Centrul Istoric al Capitalei, care au creat deja un trafic constant semnificativ. Administratorul cafenelei a intrat in industria restaurantelor si a cafenelelor dupa 1999, dezvoltand Opium Studio si La Scena, afaceri din care ulterior s-a retras, preferand un concept propriu.
Cafeneaua, structurata pe trei etaje, are o suprafata de 270 de metri patrati si 120 de locuri, terasa, care va fi deschisa pe perioada verii suplimentand numarul de locuri cu alte 40.
„Am investit pana acum 100.000 de euro, dar pana la sfarsitul anului voi mai avea nevoie de 30.000 de euro pentru a finaliza conceptul propus. La parter va f