Evenimentul Zilei va spune si povestile celor pentru care decembrie 1989 a insemnat borna decisiva: cei morti aici, dar si cei care au ales sa inceapa alta viata. Dupa ce ieri EVZ v-a prezentat aventura tragica a jurnalistilor John Tagliabue (de la „New York Times”) si John Daniszewski (de la Associated Press) raniti la Timisoara, in timpul Revolutiei, astazi incheiem povestea alaturi de cei care au venit in Romania si nu s-au mai intors acasa. Unii au murit, o englezoaica a ales sa se stabileasca aici.
Viata lui Alison Mutler e un basm post-modern: o tanara se indragosteste de o tara despre care simte ca i s-ar potrivi, asa ca incepe sa traiasca doar pentru a-si implini intuitia feminina (despre care orice barbat stie ca e sacra si indiscutabila).
Suntem in anii ’80, Romania e o tara indepartata a unui dictator batran cu nume exotic: Nicolae Ceausescu (nu demult, un tanar lider comunist „charismatic” pe care il chema la fel era plimbat de Regina Angliei cu trasura pe elegantele bulevarde londoneze, dar nimeni nu-si mai aduce acum aminte de asta). Alison Mutler e o adolescenta usor rebela si foarte cocheta, care poarta palarii excentrice si fuste scurte.
Cititi articolul integral in Evenimentul Zilei Evenimentul Zilei va spune si povestile celor pentru care decembrie 1989 a insemnat borna decisiva: cei morti aici, dar si cei care au ales sa inceapa alta viata. Dupa ce ieri EVZ v-a prezentat aventura tragica a jurnalistilor John Tagliabue (de la „New York Times”) si John Daniszewski (de la Associated Press) raniti la Timisoara, in timpul Revolutiei, astazi incheiem povestea alaturi de cei care au venit in Romania si nu s-au mai intors acasa. Unii au murit, o englezoaica a ales sa se stabileasca aici.
Viata lui Alison Mutler e un basm post-modern: o tanara se indragosteste de o tara despre care simte ca i s-ar potrivi, as