Ingrediente necesare: 450g cirese proaspete sau din compot, 50g faina, un vârf de cutit de sare, 3 linguri de zahar, 2-3 linguri pentru pudrat,
2 oua, 300 ml lapte, 40g unt, o lingura rom, smântâna, pentru garnitura
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor, se unge o tava cu ulei, se pregatesc ciresele si se aseaza in tava, se cerne faina si sarea intr-un castron, se adauga 2 linguri de zahar, apoi ouale batute, laptele incalzit se toarna incet peste compozitie bstand continuu, apoi se taorna peste aluat untul topit, romul,
se mai bate un pic, apoi se toarna in tava si se lasa la cuptor 30-35 de minute. Cand e gata se presara cu zahar pudra, se serveste fioerbinte cu mulkt smantana.
Ingrediente necesare: 450g cirese proaspete sau din compot, 50g faina, un vârf de cutit de sare, 3 linguri de zahar, 2-3 linguri pentru pudrat,
2 oua, 300 ml lapte, 40g unt, o lingura rom, smântâna, pentru garnitura
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor, se unge o tava cu ulei, se pregatesc ciresele si se aseaza in tava, se cerne faina si sarea intr-un castron, se adauga 2 linguri de zahar, apoi ouale batute, laptele incalzit se toarna incet peste compozitie bstand continuu, apoi se taorna peste aluat untul topit, romul,
se mai bate un pic, apoi se toarna in tava si se lasa la cuptor 30-35 de minute. Cand e gata se presara cu zahar pudra, se serveste fioerbinte cu mulkt smantana.