Ingrediente:
Cinci cartofi mari fierţi, patru ouă fierte, un cârnat tăiat felii şi prăjit, câteva feliuţe de slănină, smântână, unt.
Mod de preparare:
Se aşază într-un vas de yena uns cu unt feliuţele de cartofi fierţi. Se pun apoi un strat de feliuţe de ouă, cârnaţi şi peste ele o lingură de smântână. Se condimentează cu sare şi piper şi se continuă în acelaşi mod cu alt strat. Deasupra se tornă smântână, peste care se pun feliuţele de slănină. Se dă la cuptor, la 180 de grade, până se prăjeşte slănina.
Ingrediente:
Cinci cartofi mari fierţi, patru ouă fierte, un cârnat tăiat felii şi prăjit, câteva feliuţe de slănină, smântână, unt.
Mod de preparare:
Se aşază într-un vas de yena uns cu unt feliuţele de cartofi fierţi. Se pun apoi un strat de feliuţe de ouă, cârnaţi şi peste ele o lingură de smântână. Se condimentează cu sare şi piper şi se continuă în acelaşi mod cu alt strat. Deasupra se tornă smântână, peste care se pun feliuţele de slănină. Se dă la cuptor, la 180 de grade, până se prăjeşte slănina.