Revista Gastromedia organizează un eveniment menit dezvoltării cuoştiinţelor profesionale, teoretice şi practice ale persoanelor care activează în domeniul HoReCa. Gastro Show & Seminar se va desfăşura în Sala Margareta a hotelului Danubius din Sovata, pe 4 iunie, între orele 8.00 si 18.00. Evenimentul va fi structurat pe două secţiuni, una teoretică, o scurtă conferinţă pe teme de actualitate din industria ospitalităţii, respectiv una practică, cu demonstraţii, prezentări de produse şi degustări. Printre invitaţii speciali se vor număra maestrul bucătar Jakob Hausmann, multiplul campion olimpic şi mondial în sculptura în legume şi fructe, Varga Károly, dar şi alţi specialişti în domeniu. Taxa de participare la Gastro Show & Seminar este de 50 de lei, oferindu-se reduceri în cazul participării mai multor persoane din aceeaşi firmă. Data limită pentru înscrieri este 26 mai.
Revista Gastromedia organizează un eveniment menit dezvoltării cuoştiinţelor profesionale, teoretice şi practice ale persoanelor care activează în domeniul HoReCa. Gastro Show & Seminar se va desfăşura în Sala Margareta a hotelului Danubius din Sovata, pe 4 iunie, între orele 8.00 si 18.00. Evenimentul va fi structurat pe două secţiuni, una teoretică, o scurtă conferinţă pe teme de actualitate din industria ospitalităţii, respectiv una practică, cu demonstraţii, prezentări de produse şi degustări. Printre invitaţii speciali se vor număra maestrul bucătar Jakob Hausmann, multiplul campion olimpic şi mondial în sculptura în legume şi fructe, Varga Károly, dar şi alţi specialişti în domeniu. Taxa de participare la Gastro Show & Seminar este de 50 de lei, oferindu-se reduceri în cazul participării mai multor persoane din aceeaşi firmă. Data limită pentru înscrieri este 26 mai.