Aproape 7.000 de porţii din fasolea cu ciolan ce va fi pusă la foc mâine, în jurul orei 12.00, vor fi pregătite în parcarea din centrul comercial Băneasa, în cadrul târgului culinar Bucharest Food Festival. Viorel (28 de ani) este unul dintre cei 10 bucătari care vor avea grijă ca mâncarea să iasă de nota 10. Pentru iahnie, organizatorii au adus deja o tonă de fasole şi 200 kg de ciolan afumat. Tot aici, duminică se vor prepara şi 1.500 litri de bo Aproape 7.000 de porţii din fasolea cu ciolan ce va fi pusă la foc mâine, în jurul orei 12.00, vor fi pregătite în parcarea din centrul comercial Băneasa, în cadrul târgului culinar Bucharest Food Festival. Viorel (28 de ani) este unul dintre cei 10 bucătari care vor avea grijă ca mâncarea să iasă de nota 10. Pentru iahnie, organizatorii au adus deja o tonă de fasole şi 200 kg de ciolan afumat. Tot aici, duminică se vor prepara şi 1.500 litri de bo
Aproape 7.000 de porţii din fasolea cu ciolan ce va fi pusă la foc mâine, în jurul orei 12.00, vor fi pregătite în parcarea din centrul comercial Băneasa, în cadrul târgului culinar Bucharest Food Festival. Viorel (28 de ani) este unul dintre cei 10 bucătari care vor avea grijă ca mâncarea să iasă de nota 10. Pentru iahnie, organizatorii au adus deja o tonă de fasole şi 200 kg de ciolan afumat. Tot aici, duminică se vor prepara şi 1.500 litri de borş de peşte. Intrarea la târg costă 10 lei.
Gustaţi din slănina de 10 kilograme!
Slăninuţă afumată care cântăreşte aproape 10 kg şi cârnăciori de casă lungi de peste cinci metri sunt doar câteva din bunătăţile pe care le-au adus la Bucharest Food Festival femeile din comuna Rupea (Braşov). Alături de ele, zeci de producători autohtoni îşi expun marfa la târgul culinar.
( fotografii: Simona Ghiţă)