Pregatiti o mica petrecere si nu stiti ce sa puneti pe platouri? Vreti sa pregatiti ceva gustos în 20 de minute? Atunci aveti nevoie de 500 de grame de brânza de burduf, 300 de grame de mozzarela rasa, doua oua, 5 – 6 linguri cu vârf de faina si un praf de copt pentru a face cele mai gustoase bulete de cascaval.
Acestea sunt usor de preparat, trebuie doar sa amestecati într-un vas ingredientele cu mixerul, dupa care condimentati dupa gust. Puneti la încins ulei, suficient cât sa poata pluti buletele. Din amestec faceti bilute de marimea unei visine, pe care le prajiti câteva secunde. Iar ca si ponturi, nu faceti bilutele prea mari, pentru ca acestea oricum se umfla! În loc de mozzarela puteti folosi orice fel de cascaval. Un alt pont: pregatiti întâi bilutele si numai dupa ce sunt gata sa va ocupati de prajit. Nu veti avea timp sa modelati bilutele între doua ture de prajit, decât daca aveti un ajutor foarte îndemânatic!
Pregatiti o mica petrecere si nu stiti ce sa puneti pe platouri? Vreti sa pregatiti ceva gustos în 20 de minute? Atunci aveti nevoie de 500 de grame de brânza de burduf, 300 de grame de mozzarela rasa, doua oua, 5 – 6 linguri cu vârf de faina si un praf de copt pentru a face cele mai gustoase bulete de cascaval.
Acestea sunt usor de preparat, trebuie doar sa amestecati într-un vas ingredientele cu mixerul, dupa care condimentati dupa gust. Puneti la încins ulei, suficient cât sa poata pluti buletele. Din amestec faceti bilute de marimea unei visine, pe care le prajiti câteva secunde. Iar ca si ponturi, nu faceti bilutele prea mari, pentru ca acestea oricum se umfla! În loc de mozzarela puteti folosi orice fel de cascaval. Un alt pont: pregatiti întâi bilutele si numai dupa ce sunt gata sa va ocupati de prajit. Nu veti avea timp sa modelati bilutele între doua ture de prajit, decât daca aveti un ajutor foarte îndemânatic!