Şcoliţi pe meleaguri străine, uneori chiar de lideri ai unor grupări mafiote cunoscute pentru nelegiuirile lor pe întreg mapamondul, infractorii români s-au întors acasă şi au început să-şi ţeasă propriile structuri de crimă organizată. Astfel, folosindu-se de parteneri din cele mai îndepărtate colţuri ale globului, bandiţii mioritici s-au pus pe treabă, aducând droguri din America de Sud sau “aruncând” pe bulevardele capitale Şcoliţi pe meleaguri străine, uneori chiar de lideri ai unor grupări mafiote cunoscute pentru nelegiuirile lor pe întreg mapamondul, infractorii români s-au întors acasă şi au început să-şi ţeasă propriile structuri de crimă organizată. Astfel, folosindu-se de parteneri din cele mai îndepărtate colţuri ale globului, bandiţii mioritici s-au pus pe treabă, aducând droguri din America de Sud sau “aruncând” pe bulevardele capitale
Şcoliţi pe meleaguri străine, uneori chiar de lideri ai unor grupări mafiote cunoscute pentru nelegiuirile lor pe întreg mapamondul, infractorii români s-au întors acasă şi au început să-şi ţeasă propriile structuri de crimă organizată. Astfel, folosindu-se de parteneri din cele mai îndepărtate colţuri ale globului, bandiţii mioritici s-au pus pe treabă, aducând droguri din America de Sud sau “aruncând” pe bulevardele capitalelor europene sclave sexuale.
De la începutul anului, poliţiştii români de la “Crimă Organizată” au avut serios de alergat. Nu mai puţin de 25 de reţele de traficanţi de droguri, 22 de grupări de traficanţi de persoane şi alte câteva zeci formate din piraţi ai internetului, în total un număr de 75, au fost puse la pământ, iar infractorii - trimişi în spatele gratiilor. Cei mai mulţi dintre nelegiuiţi s-au orientat către transporturile de stupefiante aduse în România de “peste mări şi ţări” cu... vaporul.
Un kilogram de drog costă 100.000 de euro
Cea mai mare lovitură dată nar