Sâmbătă, braşovenii vor putea achiziţiona din nou produse ecologice, făcute ca la mama acasă, fără E-uri. A treia ediţie a Târgului Slow Food se va desfăşura şi de această dată în spatele Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”. Târgul va putea fi vizitat doar între orele 10.00 - 16.00. Şi de această dată, peste 20 de producători vor veni cu fel de fel de bunătăţuri, ca păstrăv afumat în cetină, gemuri, brânzeturi, produse de carmangerie, miere sau uleiuri şi palincă de Zalău. De asemenea, Slow Food Braşov va invita, cu statut de invitaţi speciali, şi reprezentanţi ai unor mici producători din afara României. Dacă la primele ediţii o încântare pentru gust au fost produsele italieneşti şi cele siciliene, cu ocazia celei de-a treia ediţii a târgului, în afara acestora, noii invitaţi vă vor îmbia cu produse franţuzeşti din carne de mistreţ, căprioară, măgar, raţă, brânzeturi şi vinuri din Auvergne, Bordeaux şi Lyon.
Toate produsele sunt naturale, fără adaosuri şi aditivi artificiali, producătorii de altfel fiind foarte riguros verificaţi. Târgul este un motor de promovare a unei vieţi mai sănătoase, ce luptă împotriva alimentaţiei de tip fast-food. Sâmbătă, braşovenii vor putea achiziţiona din nou produse ecologice, făcute ca la mama acasă, fără E-uri. A treia ediţie a Târgului Slow Food se va desfăşura şi de această dată în spatele Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”. Târgul va putea fi vizitat doar între orele 10.00 - 16.00. Şi de această dată, peste 20 de producători vor veni cu fel de fel de bunătăţuri, ca păstrăv afumat în cetină, gemuri, brânzeturi, produse de carmangerie, miere sau uleiuri şi palincă de Zalău. De asemenea, Slow Food Braşov va invita, cu statut de invitaţi speciali, şi reprezentanţi ai unor mici producători din afara României. Dacă la primele ediţii o încântare pentru gust au fost produsele italieneşti şi cele siciliene, cu ocazia celei de-