Bucurestenii au parte in aceasta saptamana de un meniu variat, specific italian, la preturi promotionale, cu ocazia evenimentului "La masa in restaurantele italiene", la care participa 21 de restaurante din Bucuresti.
Institutul Italian de Comert Exterior continua "Festivalul Italian" in Romania cu o saptamana dedicata artei culinare din Peninsula, informeaza un comunicat al organizatorilor remis Ziare.com.
In program au fost cooptate 21 de restaurante cu specific italian din Bucuresti Al Casorale, Angel's, Byblos, Caffe&Latte, Cantina Verde, Capricciosa, Garibaldi, Il Corson, Il Gambero Rosso, Il Grano, Il Magnifico, Il Toscanino, La Cena, La Gondola, Maccheroni, Mazagran, Montalcino, Sensazioni, Silviu's, Trattoria, Cor'tile si Zerillo's.
"Festivalul Italian" a inceput pe 20 mai, cu o saptamana dedicata modei italiene, si continua pe zona de mancare in restaurante. Bucataria italiana traditionala, bazata pe "dieta mediteraneana" renumita la nivel mondial, se bucura de aprecierea consumatorilor, numarul restaurantelor cu specific italian crescand considerabil in ultimii ani.
Bucurestenii au parte in aceasta saptamana de un meniu variat, specific italian, la preturi promotionale, cu ocazia evenimentului "La masa in restaurantele italiene", la care participa 21 de restaurante din Bucuresti.
Institutul Italian de Comert Exterior continua "Festivalul Italian" in Romania cu o saptamana dedicata artei culinare din Peninsula, informeaza un comunicat al organizatorilor remis Ziare.com.
In program au fost cooptate 21 de restaurante cu specific italian din Bucuresti Al Casorale, Angel's, Byblos, Caffe&Latte, Cantina Verde, Capricciosa, Garibaldi, Il Corson, Il Gambero Rosso, Il Grano, Il Magnifico, Il Toscanino, La Cena, La Gondola, Maccheroni, Mazagran, Montalcino, Sensazioni, Silviu's, Trattoria,