Componentele lotului naţional feminin de box al României aşteaptă cu nerăbdare hotărârea Comitetului Olimpic Internaţional (CIO) de a transforma disciplina pe care o practică în sport olimpic. Astfel, cred ele, le va fi răsplătită munca şi suferinţa îndurate în cele 10 luni petrecute în cantonament de-a lungul unui an. Adrian Lăcătuş, antrenor al lotului feminin de box încă de la înfiinţarea sa din 2001, doreşte ca sportivele sal Componentele lotului naţional feminin de box al României aşteaptă cu nerăbdare hotărârea Comitetului Olimpic Internaţional (CIO) de a transforma disciplina pe care o practică în sport olimpic. Astfel, cred ele, le va fi răsplătită munca şi suferinţa îndurate în cele 10 luni petrecute în cantonament de-a lungul unui an. Adrian Lăcătuş, antrenor al lotului feminin de box încă de la înfiinţarea sa din 2001, doreşte ca sportivele sal
Componentele lotului naţional feminin de box al României aşteaptă cu nerăbdare hotărârea Comitetului Olimpic Internaţional (CIO) de a transforma disciplina pe care o practică în sport olimpic. Astfel, cred ele, le va fi răsplătită munca şi suferinţa îndurate în cele 10 luni petrecute în cantonament de-a lungul unui an.
Adrian Lăcătuş, antrenor al lotului feminin de box încă de la înfiinţarea sa din 2001, doreşte ca sportivele sale să se lupte pentru medaliile olimpice şi pentru remuneraţia adevărată care derivă din atingerea unor asemenea performanţe. "Majoritatea fetelor primesc indemnizaţie de la federaţie şi de club, plus salariu, dar o vicecampioană mondială, cum este Steluţa Luca, nu depăşeşte 2.000 de lei pe lună. După ce va deveni sport olimpic, probabil că vom fi luaţi mai în serios cu premierile. În acest moment ne pregătim pentru fiecare competiţie în parte, dar ar fi un lucru extraordinar să ajungem la Olimpiadă", spune reputatul antrenor.
"Ajutaţi-ne să dominăm boxul feminin!"
În aces