Fursecuri cu ciocolată şi nucă - 20 de minute Ingrediente: 140 g de unt, un ou, 70 g de zahăr pudră, 60 g nuci pisate, 170 g de făină, 100 g de ciocolată, o linguriţă de coajă rasă de lămâie, o linguriţă de zeamă de lămâie. Preparare: Se pisează nucile mărunt şi se taie ciocolata în bucăţele mici. Se freacă untul cu zahărul, până devin ca o pastă, apoi se adaugă nuca pisată, făina, coaja şi zeama de lămâie şi se amestecă pâ Fursecuri cu ciocolată şi nucă - 20 de minute Ingrediente: 140 g de unt, un ou, 70 g de zahăr pudră, 60 g nuci pisate, 170 g de făină, 100 g de ciocolată, o linguriţă de coajă rasă de lămâie, o linguriţă de zeamă de lămâie. Preparare: Se pisează nucile mărunt şi se taie ciocolata în bucăţele mici. Se freacă untul cu zahărul, până devin ca o pastă, apoi se adaugă nuca pisată, făina, coaja şi zeama de lămâie şi se amestecă pâ
Fursecuri cu ciocolată şi nucă - 20 de minute
Ingrediente: 140 g de unt, un ou, 70 g de zahăr pudră, 60 g nuci pisate, 170 g de făină, 100 g de ciocolată, o linguriţă de coajă rasă de lămâie, o linguriţă de zeamă de lămâie.
Preparare: Se pisează nucile mărunt şi se taie ciocolata în bucăţele mici. Se freacă untul cu zahărul, până devin ca o pastă, apoi se adaugă nuca pisată, făina, coaja şi zeama de lămâie şi se amestecă până se omogenizează. La sfârşit se adaugă bucăţelele de ciocolată şi se mai amestecă puţin. Din compoziţia rezultată se întinde o foaie şi se taie cu formele dorite sau cu un pahar. Fursecurile se coc la foc rapid, astfel încât să nu se rumenească prea tare.
Spumă de banane la pahar - 10 minute
Ingrediente: două albuşuri, 100 g de zahăr pudră, o banană, o jumătate de linguriţă de coajă rasă de lămâie.
Preparare: Se bat bine albuşurile până devin o spumă tare. Se adaugă zahărul pudră şi coaja de lămâie şi se bat din nou foarte bine. Se pisează sau se mixează banan