Criza reprezintă cuvântul de ordine în presa locală şi regională din România. Dacă notarii clujeni resimt puternic în buzunare consecinţele căderii pieţei imobiliare, farmaciştii sibieni şi angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi o duc bine şi în recesiune. CLUJ: Pentru ca lumea are şi mai puţini bani decât înainte, tranzacţiile cu locuinţele din zonele „proaste” reprezintă o mare parte din cele care încă se fac pe piaţa din Cluj. În primele
Criza reprezintă cuvântul de ordine în presa locală şi regională din România. Dacă notarii clujeni resimt puternic în buzunare consecinţele căderii pieţei imobiliare, farmaciştii sibieni şi angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi o duc bine şi în recesiune.
CLUJ: Pentru ca lumea are şi mai puţini bani decât înainte, tranzacţiile cu locuinţele din zonele „proaste” reprezintă o mare parte din cele care încă se fac pe piaţa din Cluj. În primele 3 luni ale anului, numărul tranzacţiilor imobiliare a scăzut dramatic faţă de aceeaşi perioadă a anului 2008, iar criza se resimte şi în buzunarele notarilor, scrie monitorulcj.ro.
IAŞI: Angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Iaşi şi-au rotunjit veniturile, în medie, cu aproximativ 4.800 euro fiecare. Salariaţii institutiei au câştigat în instanţă procesul intentat ministerului de resort pentru plata retroactivă a două tipuri de sporuri. După cum susţin oficialii ITM, inspectorii de profil au obţinut contravaloarea suplimentului treptei de salarizare şi suplimentul postului din perioada 2004 până în anul în curs, informează ziaruldeiasi.ro.
SIBIU: Farmaciile se dovedesc o afacere bună, chiar şi în criză. Sibienii consumă, zilnic, medicamente în valoare de aproximativ 275.000 de lei. Cel puţin aşa reiese din raportările farmaciilor din judeţ, depuse la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, citate de monitorulsb.ro.
Al