Snack Attack a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, la 28 aprilie, cererea formulată de furnizorul de carne de pui Convenience Prod pe motivul datoriilor acumulate. Snack Attack a anunţat că situaţia a fost cauzată de eroarea avocatului furnizorului, care a acţionat fără informarea acţionarului principal atunci când a cerut deschiderea procedurii de insolvenţă. De asemenea, Snack Attack a subliniat că la finele anului trecut la renunţat la servici
Snack Attack a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, la 28 aprilie, cererea formulată de furnizorul de carne de pui Convenience Prod pe motivul datoriilor acumulate.
Snack Attack a anunţat că situaţia a fost cauzată de eroarea avocatului furnizorului, care a acţionat fără informarea acţionarului principal atunci când a cerut deschiderea procedurii de insolvenţă. De asemenea, Snack Attack a subliniat că la finele anului trecut la renunţat la serviciile furnizorului de carne Convenience Prod, deoarece produsele aveau o calitate îndoielnică.
„La 6 aprilie a fost agreat un acord de eşalonare a plăţilor pentru facturile emise de acest furnizor. Cu toate că acordul a fost agreat şi plăţile au început să fie efectuate, avocatul furnizorului a depus o plângere împotriva Snack Attack, iar la 28 aprilie a cerut chiar deschiderea procedurii de insolvenţă. Avocatul a acţionat fără aprobarea acţionarului, fapt confirmat şi de cererea de renunţare la judecată adresată Tribunalului Bucureşt. Snack Attack a iniţiat un recurs împotriva deciziei judecătoreşti”, se arată într-un comunicat al companiei Snack Attack.
„Este un caz de abuz din partea avocatului”
„Suntem surprinşi că neprofesionalismul unui avocat dornic de afirmare personală poate cauza prejudicii unei companii responsabile faţă de consumatori şi faţă de partnerii săi de afaceri. Furnizorul nostru a fost