Bucurestenii care circula cu mijloacele de transport RATB trebuie sa fie mai atenti inainte de a urca intr-un tramvai sau autobuz.
Alexandru Saulea
Din cauza lucrarilor de reabilitare a drumurilor, multe dintre traseele RATB au fost deviate, pe o perioada de timp mai mica sau mai mare. Cea mai afectata zona din acest punct de vedere este centrul Capitalei. Debusolati de aceste schimbari de trasee, calatorii sunt revoltati atunci cand li se intampla sa ia un anumit tramvai sau autobuz si se trezesc in cu totul alta destinatie decat cea unde ar fi trebuit sa ajunga.
"Este o mare harababura!"
Nicolae Voica, 22 ani, student: "Sunt majoritatea deviate. Prefer pentru doua-trei statii, sa merg pe jos. Mijloacele de transport RATB sunt aglomerate si nu au nici aer conditionat. Prefer sa le evit decat sa urc in ele".
Adrian Tomescu, 57 ani, tehnician: "Nu este in regula sa fie asa deviate. Merg ca sunt nevoit cu RATB-ul, pentru ca nu gasesc loc de parcare cand ies cu masina. Traseele RATB nu sunt studiate bine, nu sunt facute sa multumeasca calatorul".
Ana Lambru, 20 ani, studenta
la drept: "Este o mare harababura! Este haos! Stii traseele vechi, urci in tramvai si ajungi in alta parte. Ar trebui sa fie scheme montate in statii exact ca in cele de la metrou".
Dumitra Curicuta, 55 ani, casnica: "Sunt organizate prost. Nu mai ajungem unde trebuie si, de obicei, mai si intarzie. Am patit-o de cateva ori, pentru ca nu mai stiu pe unde sa o iau".
Simion Constantin, 72 ani, pensionar: "Trebuie facute reparatii! Carosabilul si liniile de tramvai ar trebui, insa, regandite, iar aceste devieri trebuie facute bine. Ar mai trebui si cateva sensuri unice, cum ar fi aici, pe linia tramvaiului 5".
Linia 16 functioneaza pe traseul de baza pana la in