S-a născut în India dar a călătorit în lumea întreagă gătind pentru cele mai pretenţioase restaurante, iar acum este bucătar la un renumit hotel din Ploieşti.
Krishna Bohat s-a născut în India, la Bombay, într-o familie numeroasă formată dintr-un băiat şi trei fete. Încă de la vârsta de 3 ani este pasionat de gătit, petrecând multe ore în bucătărie, alături de mama sa.
În adolescenţă, le gătea surorilor lui atunci când părinţii erau plecaţi la serviciu sau în concediu.
În 1999, tânărul s-a angajat pentru prima dată ca bucătar şi a lucrat la restaurantul hotelului Taj Mahal din Bombay.
Experienţa Anglia
După un timp el a ajuns în Anglia, unde a lucrat la restaurantul Thistle Haydoc pentru un an de zile.
Aici a învăţat foarte multe dintre secretele bucătăriei europene desăvârşindu-şi arta culinară.
„Într-o zi am primit o comandă specială din partea lui Sir Alex Ferguson, care dorea un desert. I-am preparat un burger cu îngheţată, am folosit o chiflă, ca la burger, dar în loc de carne am pus îngheţată şi am ornat farfuria cu diverse siropuri. A foste foarte impresionat de acest desert şi a spus că i-a plăcut foarte mult”, explică bucătarul.
Pe vas de croazieră
Au urmat trei luni pe un vas de croazieră, unde a gătit pentru clienţii săi chiar şi în cele mai exotice locuri de pe Terra, în insulele Caraibe din Oceanul Atalantic.
De România îl leagă o persoană dragă, pentru care a decis să se stabilească în Ploieşti şi să lucreze la restaurantul unui renumit hotel. În 2006, Krishna Bohat a spus „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă schimbându-şi viaţa radical pentru aleasa sa.
Mămăliguţă sau Mutton Biryani?
Nu există fel de mâncare pe care Krishna să nu ştie să-l facă. De la tradiţionalele sarmale româneşti sau specialităţile din porc, până la pr